Sorg- og livsmodsgrupper

Enghøj sogn tilbyder sorg- og livsmodsgruppe til mennesker, der har oplevet dødsfald blandt éns nærmeste.

Uanset om man mister sit barn, sin ægtefælle, en god ven eller en kollega, kan tiden efter dødsfaldet være meget svær. Og uanset om det er et yngre eller et ældre menneske, man mister, kan sorgen sætte én helt i stå for en tid. Mange har glæde af at dele tanker og oplevelser med andre, fordi man umiddelbart føler sig forstået og kan dele det svære med nogen, der har prøvet det samme.

Som præst oplever jeg tit, at nogle sørgende tror, at deres reaktion er dybt unormal, måske endog sygelig. Men i de allerfleste tilfælde er der tale om en ganske normal måde at reagere på, fordi det gør ondt at miste.

Man hverken kan eller skal tage sorgen fra en sørgende, for ”sorgen er kærlighedens pris”, som én har udtrykt det. Men for de fleste gør det godt at dele tanker, følelser og oplevelser og få sat ord på det svære.

Sorg- og livsmodsgruppen mødes 8-10 gange, og tilbuddet er gratis.

Nærmere oplysninger om ny gruppe fås hos sogne- og hospicepræst Alice Pedersen, tlf. 20 40 62 63.

Voksne

Du bestemmer hvad din kirke kan! Nu har du muligheden, for der er valg til menighedsrådet til efteråret. Menighedsrådet sørger for at din folkekirke er levende og relevant for alle aldersgrupper både store, små og os midt i mellem.

Børn

Allerede nu kan du glæde dig til vores minigudstjeneste. Det er en gudstjeneste for de små børn og deres voksne. Anton (ham på billedet) hjælper Alice vores præst med gudstjenesten og bagefter er der hygge i sognegården..