aktivitskalender

Hvis du mangler et overblik over de forskellige arrangementer i både kirken og sognegården og vil du gerne vide hvilken af vores præster som holder næste gudstjeneste, så har vi lavet en aktivitetskalender, som gælder 1 måned frem.

Alle informationer, som står i aktivitetskalenderen kan du også finde i kalenderen her på hjemmesiden, men i aktivitetskalenderen får du lidt flere informationer med.

Du kan finde aktivitetskalenderen ved at klikke herunder.

Vi gør venligst opmærksom på at der kan komme aflysninger i forhold til coronarestriktioner.

sorggrupper

højskolearrangementer

vågetjenesten, måske noget for dig?