månedens kunstner

Månedens kunstner er udvalgte udstillinger i den blå stue i sognegården. Der udstilles oftest 2 måneder af gangen. Du er velkommen til at kontakte formand for kunstudvalget, Asta Ibsen på tlf. 2893 1359, hvis du ønsker at udstille i den blå stue eller har spørgsmål.

Indtil 30. september udstiller Susanne Ullidtz. Hun fortæller:” Jeg har gået på Det kgl. Danske Kunstakademi fra 1972-77, og har udstillet følgende steder:

Huset I Helgenæs

Skolernes Kunstudstilling

Århus` censurerede

Randers Kunstforening

Derudover har jeg skrevet og illustreret 2 børnebøger. De billeder, der hænger i den blå stue, er inspireret af kalkmalerier fra 1100 tallet til 1500 tallet fra danske kirker.

Billederne er bygget op i 3 lag. Fortid – nutid – og fremtid.

Alle lever vi med bevidstheden om vores historie – drømme om fremtiden, der bliver til vores nutid.

Vi møder billederne med vores historie, og derfor tolker vi billederne forskelligt.

For mig er det billedfladen, der er fascinerende.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig via mail: vink@fiberflex.dk mobil: 22420922.”

Udstillingen er åbent i kirkekontorets åbningstid.

sorggrupper

seniorhøjskole

vågetjenesten, måske noget for dig?