månedens kunstner

Månedens kunstner er udvalgte udstillinger i den blå stue i sognegården. Der udstilles oftest 2 måneder af gangen. Du er velkommen til at kontakte formand for kunstudvalget, Asta Ibsen på tlf. 2893 1359, hvis du ønsker at udstille i den blå stue eller har spørgsmål.

Indtil 1. februar udstiller Mikkelin.

Hun fortæller:” Mit ønske er at male glade og livsbekræftende værker, hvor det er op til den der ser, at finde motiver og underfundigheder i billederne. Jeg har aldrig på forhånd bestemt, hvordan et maleri skal ende med at se ud, da farverne og kompositionen som sådan, samt det ekspressive udtryk for mig er det vigtigste. Alle mine malerier er rigtig lang tid undervejs, da jeg smører maling på, tværer ud, ridser, skraber og maler igen til billedet fortæller mig, at nu skal jeg stoppe. Altid akryl på lærred, og med pensel, spartel, rulle, klude eller fingrene.  Jeg er autodidakt, dog deltaget i kurser og workshops hos kendte kunstnere.

Jeg kan slet ikke leve uden denne farverige verden.”

Du er velkommen til at læse mere på www.mikkelin.dk

Udstillingen er åbent i kirkekontorets åbningstid.

sorggrupper

Scoresbysund

for voksne

vågetjenesten, måske noget for dig?